切換到寬版
  • 27353閱讀
  • 472回復

[遊戲手繪圖]為大家送上第9幅畫 茱迪 +琪琪的留言 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我愛星奇

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-06-24
— (牙歷) 有點不雅= = (2008-07-02 21:53) —
今天好無聊..又悶 9`v:$(I  
畫下畫晒下時間...點知念念下念到呢樣>< E E|zY%  
睇來我把呢3個人物動漫化高左 %gMpV  
呀...呢個夠景係咪迪迪 星星 米米來? W -PZE|<  
又好似畫得唔係好好喎 i 9tJHeSm  
r65NKiQD  
可能唔夠清..我用手機影的.. [T}]Ma*CS  
希望唔好踩到進 /V<`L  
B ^(rUR  
*wB-lg7%  
,A!e"=HF  
MJ9SsC1  
uHro%UAd  
pInWKj[y1  
wmr%h q  
大家可能頂不住性感米米吧  HCIF9{o1j>  
大家唔覺有咩特別嗎  _O;~ }N4u  
你唔見米兒見到咩吧 !;*2*WuO;  
====================== \u i^ d  
性感安雅 色色迪雲 ]GtR8w@w  
=Xjuz:9D~  
終於送出第二幅比大家古 (I[h.\%  
oh!!唔小心把雅雅全祼= = V&oT':%q  
用水刻住一半吧 那上半身點!!? g**% J Xo  
用手吧=_= m=.7f9  
我又把雅雅動漫身材好好化=_= z83:a)U  
但我把迪迪色色化呢 A4Q)YY9~  
性感安雅 色色迪雲 K^vp(2  
-mHhB(Td'  
z{3%Hq  
TJ[jZuT:  
gZEA;N:H%<  
DVoV:p k  
n{Qh8"  
m=iov 2K>  
LEngZ~sV/  
.&Pe7`.BE  
i5<Va@ru!s  
eAYW%a  
迪雲的真面目 仲被屈... &#oZ>`Qu  
我對迪雲改觀 sR>;h /  
9;Pu9s[q2  
================ inv{dg/2  
呢次畫得好差好差的講 /9+A97{  
肯景個d又單調 Bb[0\Hs7  
其他野又間單 4EhBpTg  
fI d)  
當然= = mYjiiql~  
我每日都好多野做 .-u k   
依家又好眼訓 txfw Lqx  
K aQq[a  
不果最性感要等到開古個時 `{|}LFS>  
就提早一日 明天吧 eN<pU%7  
大家古下之後吧 fA M4Q  
Xf_tj:eO~  
5- 5(`OZ{'  
&]yJCzo]  
%M)oHX1p  
開古== 9poEUjBI  
又單調左 太累了本人 E"1 ;i  
]b~2Dap  
YaVc9du7  
1yaIV+_y/  
~2A$R'xb  
KpbZnW}g  
======================= =7]Q6h@X  
蓮娜同奧龍出場- - ilRm}lU|x  
奧龍好淫喎 C3 b0`|5  
蓮娜唔會過火吧= = G E~(N N  
Q"6hD?6.  
岩岩我老爸去左買電話 買左1700$= = P$6f+{  
太開心了 買左反來ke左唔夠一陣電 :Y J7J4  
就馬上貼了 >w< .f !] @"\  
7z&adkG:  
我遲左到 無係星期六貼 ;vv!qBl|@  
我錯了>< 我夜d貼張蓮娜q版當保數同明天古吧 \, %o>M'  
QVG0>,+}$  
L >Ez-  
"'}v0*[  
i9@;,4f  
b?2X>QJ  
J<($L}T*$  
nhQ44qRgQ  
〔夜雲〕古中左 恭喜!! ZLN_,/7  
  1^60I#Vr@  
W]!@Zlal  
8`inRfpY  
================== >0<KkBH  
性感回歸 唔玩開古 性感性感 唔太過火 = =冏 H7tQ#  
-M1~iOb  
旋旋丹丹的將來 c6Yf"~TD0  
丹丹成身雞肉 好像仲唔係畫得好像=_= 我仲要加油畫雞肉>< csFJ 5  
旋旋呢? orz 1IF'>*  
do左d咩來!? "x.6W!  
唔好問我吧- - 係咪好樣? ~^%0V<*-}  
K?FX<PT  
[aWDD[#j~  
5&-j{J0iV  
嘔 呢d係將來 我們d將來呢? *m| t =9E  
================= ph8Jn+|E  
成人版姬絲 5v !DYx  
畫到成個十足十成人姬絲=0= "BLv4s|y7L  
畫得好像唔太好- - ||'i\X|[  
u1pc5 Y{  
E*r  
================== qr'x0r|<>  
亞真- - 唔知點講好 ! =\DC,-CB  
感覺上比我畫到=_=""" re ]Ste  
講真 畫反自己的畫風好d = = PzMlua  
太動漫了=_= ~E<PtDab  
GTp?)nh^  
---------------------- (pT(&/\8  
幻音神巫 DYT@BiW{  
頭髪自已改 個嘴改左一d M}=s3[d(,  
今次畫得正常反=.= h+B'_ `(  
本人覺得唔係好好lo ?`N57'iPb  
cXOje"5i  
-40'[a9E  
}DDVGs[  
================= 2xL!PR-  
0神先畫茱迪 = =沒咩心畫 好眼訓 Mz/]DJ8  
畫到茱迪 一種感覺唔知點講好>< [V> :`?  
大家可能唔滿意茱迪吧=3= C-a*EG   
wr3_Bf3]  
xs2,t*  
f!M [awj%  
================== |8DH4*y!  
琪琪的留言 (c(-E|u.  
O?nPxa<  
H)`CncB  
琪琪畫完!? ;gxN@%}@  
錯- - 明天送上琪琪吧~~ H})Dcg3  
================= nJtEUVMt  
畫完琪琪到(性感)楊玲 ih+*T1#:(  
D4=..;  
ps:全女角差邊隻?(巫神我一定唔畫) Ism^hyL  
[ 此帖被我愛星奇在2008-08-01 02:00重新編� ]
3條評分
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-24
話說d人條腰...好幼-_-

樓主留言:

你指誰呢><””

離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-24
迪迪就好好,但星仔有DKK地= =  G0_&gx`  
米兒淫笑中? {l&Ltruhz  
l^DI NZU@  
P.S點解甘多藍藍路ga= = >.DF"]XM  
      個個都比M記洗左腦?
[ 此帖被iojknm在2008-06-24 17:48重新編輯 ]
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-24
迪雲同星仔-_- Uby,Tu  
BQyvj\uJ  
有雞肉但係條腰又咁幼-_- O0@w(L-  
6eOrs-ty  
有d怪怪地

樓主留言:

我好少畫"雞"肉 I\}|Y+C$d/  
本人仲未識畫=]

離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-24
引用第2樓iojknm於2008-06-24 17:16發表的  : opdu=i=E  
迪迪就好好,但星仔有DKK地= = _().t5<  
米兒淫笑中?
VMx%1^/(  
難度她望着你 i`+B4I8[  
想走來你面前...然後..
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-24
迪雲同星仔好似瘦左d...-_-

樓主留言:

難度你想距2個肥?

離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-24
米兒的動作令我好懷疑

樓主留言:

懷疑咩呢@@? =OYQM<q  
唔通距想色有你>w<”?

本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線邦邦_lam
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-24
星仔.......個人認為 $}R$t-  
Q.k :\m*h  
.$ Bwb/a  
好木水8- - tWY2o3j  
pU CK-rL  
無啦啦變左大眼仔 -o-

樓主留言:

哇..動漫化真係唔得啦 Ax!Gu$K2o  
睇來唔好動漫化啦 kZVm1W1  
正常會唔會好呢 iq6a|XGi  

想像一切都是幻象.真理就是王道
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-24
ok la.......= =
^_^徐子珊^_^
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-06-24
星仔隻腳超長= =

樓主留言:

我把呢3個人物動漫化高左 == "

離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-06-24
大家可能頂不住性感米米吧 +S~.c;EK  
大家唔覺有咩特別嗎 P7GRSjG  
你唔見米兒見到咩吧 -_8*41  
好似好驚 我明天也送上米米見到咩吧
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-06-24
引用第10樓我愛星奇於2008-06-24 21:57發表的  : p1O6+hRio  
大家可能頂不住性感米米吧[表情] "="O >  
大家唔覺有咩特別嗎 \m/xV /  
你唔見米兒見到咩吧 HKmcQM  
好似好驚 我明天也送上米米見到咩吧
0[a}n6X Tk  
見到有兩個色狼撘住佢= =
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-06-24
全中 但前個到仲有d野 ^Udv]Wh  
明天開古米米見到咩吧
離線嵐天白雲
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-06-24
迪雲同星奇好似吸毒咁
離線cooldude

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-06-24
肌肉腸

樓主留言:

ORZ 錯- -

離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-06-24
畫哂女角a_a
離線夜雲
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-06-24
引用第14樓cooldude於2008-06-24 22:19發表的  : d*- Xuv  
肌肉腸
}76.6=~  
我都係鍾意雞肉腸多d...  :D u0]q`u/ T  
芝士腸都好~ =cp;Q,t'9L  
lB:l)!]||=  
p.s.好鬼好奇米米到底見到d咩咁既樣-_-?

樓主留言:

司華力腸唔錯Y

離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-06-24
引用第15樓@@俠俠@@於2008-06-24 22:38發表的  : +x]e-P%  
畫哂女角a_a
{B^pnLc  
你想看下全性感女角a_a?
離線daviswys
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-06-24
引用第12樓我愛星奇於2008-06-24 22:12發表的  : Xz* tbW#  
全中 但前個到仲有d野 sZm^&h;  
明天開古米米見到咩吧 [表情]
4vGbG:x  
米米見到型男
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-06-24
引用第18樓daviswys於2008-06-24 22:48發表的  :
見到型男
]X4RnV55Q  
有咩可能呢  :e52hK1[T  
係人都知一定係惡搞野 -ca]Q|m8  
快速回復
限100 字節

上一個 下一個