切換到寬版
  • 12840閱讀
  • 134回復

[分享]我個歷奇配得點? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-04-18
引用第39樓dwchan於2011-04-18 21:04發表的  :
怎麼每次也剛剛好修倒0?GD
^ 1J;SO |  
DG:=E/@  
你問人可唔可以比$你保裝個時你唔會自己算要多少$可以一保保到0姐.多左咪一樣比人lo.再唔係咪放洛fd個ac到lo.lfo一開始都比人$0開ac加啦. ^ MddfBwk  
算啦你,你點問問題,係無用bug就無用加啦,係你覺得個game唔會再有正常玩家姐
[ 小鬥士在2011-04-18 21:12重新編輯此帖 ]

齊招!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-04-18
引用第40樓小鬥士於2011-04-18 21:06發表的  :
你問人可唔可以比$你保裝個時你唔會自己算要多少$可以一保保到0姐.多左咪一樣比人lo.再唔係咪放洛fd個ac到lo.lfo一開始都比人$0開ac加啦. HFDg@@  
算啦你,你點問問題,係無用bug就無用加啦,係你覺得個game唔會再有正常玩家姐
{==Q6BG*  
論壇性亂咁up 6C3y+@9  
#|e <l1F  
如果你真係個完美主義者 F;_;lRAb  
堅持要0蚊既 #15q`w  
咁我好好奇點解你開果d廢post咁多錯字同錯文法 [ wu%t8O2  
%2L9kw'  
仲有 }BfwMq4E)n  
我唔相信會有人咁得閒得登計下夾埋要幾多錢 aSK$#Xeu  
之後又會有人咁得閒so你俾咁多錢你 S`l CynGH  
之後又會咁得閒唔覺意汁到錢有人so你果百幾千game錢收左佢 9<YB &:<  
)8k6GO8|  
有冇咁多巧合? n ut7b  
故事唔該作好d Kp&d9e{ Yc  
創意度0分 ?_^9e  
% idnm  
嘘をついてるみたいね @ =,J 6  
でもさ、物語を作ったら、信じられるのを作りなさい $"UAJ-  
こんな物語、小学生のよりも最悪だ H{}6`;W  
そう 今わたしは日本語であなたを嘲笑ってる ]':C~-RV{  
悔しいならば、来い (%r:PcGMEV  
日本語でも中国語でもいい u3<])}I'  
でもその前に、ちゃんと自分のレベルをアップしてください Z6*RIdD>  
信じられる、わかられる話を作ってください
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-04-18
我對學技都好有要求加,比下我個學技記本你看 ;zOZu~Q|'  
vx4& ;2  
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無 ^ ID%pd  
nph{  
星奇 %*/[aq,#  
無影腳        150MP(體) lu{}j4  
破空腳        200MP(體) :#LB}=HQ  
十字旋風拳    400MP(體) dHu]wog  
拳風          150MP(元) !uZ+r%  
破空拳        200MP(元) ]MHQ "E?  
旋風炮拳      350MP(元) ]6aM %r=c  
粉身碎骨      500MP(元) t #AQD]h  
真十字旋風拳  850MP(元) Iq5F^rH`[  
爆裂狂轟     100%MP(元) U-k;kmaj  
星奇【異】 |'J3"am'  
狂獸狙擊      200MP(體元) i3GvTg-X  
元力球        200MP(元) ;'Y?wH[  
魔界地獄      250MP(元) -@73"w/  
魔獸之怒火    300MP(元) cn#a/Hx  
十字烈風拳    400MP(元) L f i]s  
終極魔龍噬   1000MP(元) }E=kfMu  
超界旋風拳   3000MP(元) tyDtwV|  
)CmuC@ Q"  
悟地                    龍翼 m0edkt-x  
狂虎斬      150MP(體)   猛虎拳       150MP(體) 0N}5sF  
鬼車腿      180MP(體)   虎威腿       200MP(體)                         s,}<5N]U  
虎翔霸      300MP(體)   狂虎彈       250MP(元) sDF J  
音速刀      200MP(元)   超猛虎拳     300MP(元) .dfTv/n  
真狂虎斬    250MP(元)   我行我道     330MP(元) 3}+/\:q*  
昇空鬼車腿  300MP(元)   虎牙炮轟     500MP(元) X}!_p& WI  
超虎翔霸    500MP(元)   火鳳凰       570MP(元) U!'lc} 5  
真虎翔霸   1000MP(元)   怒虎震空彈   750MP(元) %MIu;u FR  
終極皇道   100%MP(元)   猛虎無影    100%MP(元) [X I5Bu ~  
悟地【異】              龍翼【異】 Cse0!7_T  
虎煌霸      200MP(元)   光速矛       250MP(元) _E%[D(  
虎牙截擊    300MP(元)   破獄猛虎拳   300MP(元) mSzwx/3"  
超虎斬      300MP(元)   光之華       350MP(元) w iq{ Jo#  
虎門鬼車腿  350MP(元)   光華閃現     400MP(元) }iC~B}  
絕地音速刀  350MP(元)   光之翼       400MP(元) :@/fy}!  
真虎捕影    550MP(元)   聖神重壓     800MP(元) SN+Bmdup  
絕地猛虎   3000MP(元) V?"^Ff3m!  
=UV?Pi*M>  
Y[H_?f=;%  
歷奇   .x x#>Y-\  
鬥志激昂   280MP(力)                 Cam}:'a/`  
連環鐵拳   200MP(體)     -Z Z$ 1E  
重鎚出擊   300MP(體)   06`__$@h  
霸王拳     350MP(體)   _(jE](,  
霸王截擊   400MP(元)   UqHOS{\Sz  
霸王流星擊 500MP(元)   -3V~YhG  
霸王轟山拳 500MP(元)   ^DH*@M  
流星大爆破 550MP(元)   cC[n~OV  
歷奇【異】             <r kW4  
大地震盪   120MP       RgO 7> T\  
神風裂震   120MP       2 9]8[Z,4  
百倍威力Z 400MP       H )}WWXK  
霸王重鎚Z 450MP       bDkE*4SRX  
8N`$7^^  
蓋亞 *"5a5.`%,  
地藏殺        100MP(體) `%Ghtm*  
絕地破        300MP(體) y"hM6JI  
剋-絕擊       400MP(體) MT5A%|He  
滿月斬        600MP(體) epL[PL}  
牢不破        300MP(元) EH3G|3^xz  
瞬雷一擊      350MP(元) yI%> w4Z  
牢動破        350MP(元) EzyIsp> _  
大地之武      500MP(元) G225Nz;Y*  
諸神的黃昏   100%MP(元) <8bO1t^*  
蓋亞【異】 t[maUy _A  
絕地殺        100MP(元) >R: +ml  
閻王捆綁鏈    120MP(元) b[k 1)R"  
半月破        300MP(元) GlZ9k-ZRF  
[E^X=+Jnz  
天魔 g-^m\ >B  
連環冷凍波         200MP(元) oD7H6\_  
連環火焰彈         200MP(元) ^ZlV1G;/W@  
冰火飛馳           280MP(元) Rf^cw}jU  
冰火五重天         300MP(元) nsp K.*?  
炎冰重炮           480MP(元) pd1m/ :  
極地大火山         600MP(元) Psa8OJan  
灼冰展翅           650MP(元) kziBHis!  
天厄神怒          100%MP(元) a(~Yr A%~  
冰火渾圓     150HP 250MP(元) B#MW`7c  
>2:Sv1T  
暗黑迪雲-Darkdavis c 2@@Rd~M  
黑魔裂斬            30MP(元) ##_Za6/n  
暗影亂舞           150MP(元) C]H <L#)ZU  
螺旋昇龍霸         180MP(元) 9vTQ^*b m  
龍影砲             200MP(元) 8_m9CQ6 i  
黑龍百烈拳         400MP(元) tb{{oxa, k  
黑龍煉獄焦         480MP(元) _pGviGR  
."X~?Nk  
安德魯-Android Yel(}Ny  
2P ?Iu&  
數碼風暴     150MP >>cd3)b  
電腦幻象     300MP Bg h$P  
黑色彩虹     400MP 0q>lW &J  
超震動刀     420MP ;5k|gW  
百足纏手     500MP ~K96y$ DTE  
狂凶極惡     550MP )R@gnTe  
克拉雷之火  100%MP

齊招!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-04-18
引用第42樓小鬥士於2011-04-18 21:27發表的  : B9DxV>mr\r  
我對學技都好有要求加,比下我個學技記本你看
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無
星奇 !O6Is'%B  
.......
P i!r}m  
show你d唔知想點既廢野 a.IF%hP0xo  
意味不明
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-04-18
引用第42樓小鬥士於2011-04-18 21:27發表的  : ~: <@`  
我對學技都好有要求加,比下我個學技記本你看
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無
星奇 d"6]?  
.......
-,A5^>}%,Y  
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無 *.]E+MYi*  
1999.你說什麼? :2)1vQH0L  
寫埋學技次序不星有要求, 是膠 6a?$=y  
學技次序早已在玩家心裡. HL}~W}!j  
有必要開個記事本來記錄? % r Y8  
笑了
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-04-18
引用第44樓saradomin於2011-04-18 21:35發表的  :
怪習慣就係唔學左看上坭好似係體術技先的話.就覺得個人物學技次序奇怪的了(無打出坭的技=我無 zt[ 4_;2Y  
1999.你說什麼? XBQ<  
寫埋學技次序不星有要求, 是膠 Dyk[u g5  
學技次序早已在玩家心裡. y^QYl ZO  
.......
A]iv)C;]  
多舊魚唔知想點 k g,ys4  
.)@tXH=}+  
講真呢d野大家心中有想 n*m"L|:ff  
當年我同班fd傾計果陣都大家鬥講心得 }K/}(zuy1Y  
自然記晒 8f,'p}@!d  
記事本記....多舊魚 mo#0q&ZQ  
你賣魚柳包都得
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-04-18
你地日日話我語文能力屎,話話下我遁得一樣野,我係有讀寫障礙的(唔算好大/唔係好細個重),我想問下,如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難? 'lN*Ys iDi  
1t[;`iZ  
我開記事本係因為我日日記住d野個時,個一會就唔記得我先開,我自己本來都冇想開的- -到呢加記星奇招d mp都遁得無影要200mp 同真十要300

齊招!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-04-18
引用第46樓小鬥士於2011-04-18 21:39發表的  : [+%d3+27  
你地日日話我語文能力屎,話話下我遁得一樣野,我係有讀寫障礙的(唔算好大/唔係好細個重),我想問下,如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難?
UH 47e  
我腦殘添 < ^Y{6;FJ   
加埋輕度智障 aYaG]&hb  
少許手殘
離線acz

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-04-18
其實外唔外掛都冇人理你 xb =8t!  
作咁多野托咩 ,7^d9v3t  
最後咪又係睇到你用外掛 "UQr:/  
作黎都廢orz Gur8.A;Y  
身有屎咪你依種囉/.\ V[o7J r~  
哥哥教下你喇 yhcNE8mkQ/  
下次比人篤爆唔出冇人走出黎串多你兩句<<
神のご加護を貴方に…

離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-04-18
引用第45樓bk的卓男於2011-04-18 21:39發表的  :
多舊魚唔知想點
講真呢d野大家心中有想 }1 $hxfb  
當年我同班fd傾計果陣都大家鬥講心得 a "R7JjH  
.......
%1Yz'AiW[  
你賣魚柳包都得 < lol oFWt(r   
笑了成分鐘 &|)hCJu  
$j57LY|r  
雖然我隱退了6年,但以達爾為例,我還記得他的學點次序 js~tKUvg  
狂龍>防下攻>防下上攻>必一>絕龍 F"!agc2!  
通常唔學大地斬 \Ke8W,)ew  
抱歉,我已忘了招或名字
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-04-18
引用第49樓saradomin於2011-04-18 21:42發表的  :
你賣魚柳包都得 < lol ?Nf 5w  
笑了成分鐘[表情]
雖然我隱退了6年,但以達爾為例,我還記得他的學點次序 ;$7v%Ls=  
.......
PnA?+u2m  
高手請受小弟一拜 8u>gbdU  
dy2rkV.z  
我都係3.0末先玩 =LI:S|[4  
高手高手 | f\D>Y%)  
eZH~je{1  
學招次序真係自然記  x0A7O  
記事本 /_)l|<k+V  
<唔多想用既腦殘圖都用埋俾你
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-04-18
引用第47樓bk的卓男於2011-04-18 21:39發表的  :
我腦殘添 < &^!h}D%T/  
加埋輕度智障 HbM0TXo  
少許手殘
20tO#{Li  
aC!EWgwW[  
同我一樣都有d個度活躍症? .W X,Nd3@  
引用第48樓acz於2011-04-18 21:41發表的  : ^:KO_{3E  
其實外唔外掛都冇人理你 ab.tH$:<  
作咁多野托咩 W2]TRO  
最後咪又係睇到你用外掛 @0NJ{  
作黎都廢orz  |yKud  
身有屎咪你依種囉/.  &;c>O  
.......
 )h_8vO2  
(dqCa[  
但係我有1/2個ac都係叫大俠幫up lv加wo

齊招!
離線acz

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-04-18
引用第51樓小鬥士於2011-04-18 21:45發表的  :
同我一樣都有d個度活躍症?
!*{q^IO9v&  
轉行唔作故事 .0p^W9  
改做串人喇?
神のご加護を貴方に…

離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-04-18
引用第51樓小鬥士於2011-04-18 21:45發表的  :
同我一樣都有d個度活躍症?
9=`Wp6Gmn  
係呀係呀你又知既 i)a%!1Ar  
u=x+ J=AH  
我中埋風添波 8\.b4FNJ  
各個醫生都笑晒咀添我16歲 dT|vYK}\  
乜你又係呀?
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-04-18
引用第46樓小鬥士於2011-04-18 21:39發表的  : %EbPI)yY3  
你地日日話我語文能力屎,話話下我遁得一樣野,我係有讀寫障礙的(唔算好大/唔係好細個重),我想問下,如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難?
我開記事本係因為我日日記住d野個時,個一會就唔記得我先開,我自己本來都冇想開的- -到呢加記星奇招d mp都遁得無影要200mp 同真十要300
hj%ye~|~  
如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難 9;.(u'y|  
唔會, 我也有. D\dWt1n  
廢就是廢 b;sVls  
無得怨
離線acz

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-04-18
引用第53樓bk的卓男於2011-04-18 21:46發表的  :
係呀係呀你又知既
我中埋風添波 m7a#qs; ,  
各個醫生都笑晒咀添我16歲 KqBk~-G  
.......
,YTIC8qKr  
此故事純屬老作 U$]|~41#  
如有雷同,實屬巧合 9{k97D/  
w N 1niR'  
引用第54樓saradomin於2011-04-18 21:48發表的  : %VYAd)gC  
x-OA([;/  
如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難 f=C,e/sw  
唔會, 我也有. eAv4FA4g  
廢就是廢 wO ?+Nh  
無得怨
|(5W86C,ju  
kpL@P oQ/r  
話說有讀寫障都回得咁爽 FuI73  
依加讀寫障係咁濫架咩?
神のご加護を貴方に…

離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-04-18
引用第53樓bk的卓男於2011-04-18 21:46發表的  :
係呀係呀你又知既
我中埋風添波 !x!07`+^u  
各個醫生都笑晒咀添我16歲 [2"<W! p  
.......
T]2q?; N  
:'#TCDlOb  
sorry,呢次我記錯- -記錯要為輕度智障係個度活躍症 TXe$<4"  
XsnF~)YW  
引用第54樓saradomin於2011-04-18 21:48發表的  : LP MU8Er  
/pF `8$  
如果有讀寫障礙,會唔會對語文能力有困難 :0s]U_h  
唔會, 我也有. x|yEt O&  
廢就是廢 .e=C{  
無得怨
c478P=g=5  
Yjx|9_|Xn  
我無怨lb,到e加係我都唔知自己點分six(同音)d野,同我自己一直都在想點解自己分享/分six都屎,想得太多就會一會e唔記得自己想咩,說真,我都想和人談點解我d分享/分six會屎,你地可能看不明的了,我e加都唔知點打我的心態出坭,我次次回人地d帖,都係想打出自己的心聲出坭,但係次次都打唔到,先會無啦啦比你地話...
[ 小鬥士在2011-04-18 22:01重新編輯此帖 ]

齊招!
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-04-18
引用第55樓acz於2011-04-18 21:48發表的  :
話說有讀寫障都回得咁爽 4~B> 9<$e>  
依加讀寫障係咁濫架咩?
Mn )@{^  
學家要重新對讀寫障礙重新定義 mdRU^n  
jQ:OKh<Y  
d/i`l*  
引用第56樓小鬥士於2011-04-18 21:49發表的  : &197P7&o  
=}.EY iD  
m 9/}~Y#k  
sorry,呢次我記錯- -記錯要為輕度智障係個度活躍症
m=YU2!Mb  
sorry,呢次我傻左- -傻在我打機打得耐訓唔夠諗錯野
離線acz

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-04-18
引用第56樓小鬥士於2011-04-18 21:49發表的  :
sorry,呢次我記錯- -記錯要為輕度智障係個度活躍症
^k9kJ+x^S2  
我笑左成分鐘 /kfgx{jZ  
仲要記得錯:) 3g >B"t  
果然有番咁上下 JYTP 2  
唔係邊度有咁多故仔作? Y./2Ely  
引用第57樓bk的卓男於2011-04-18 21:50發表的  : XHK70: i  
bFW=ylF9  
sorry,呢次我傻左- -傻在我打機打得耐訓唔夠諗錯野
nJo`B4'U  
這是醫學上重大的突破
神のご加護を貴方に…

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-04-18
但係我有1/2個ac都係叫大俠幫up lv加wo
CY"/uSB  
砲人之餘也忘不了砲自己 9pX&ZjYP-  
這是叫作同歸於盡嗎- -