切換到寬版
  • 7195閱讀
  • 61回復

[其他]BANK人士技術交留,無私人理由,屬交流並注意!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-07-30
小弟已經發了警告 c^&:':Z%'  
{+kWK;1  
如果新會員[追]再連續回post或是用詞惡劣 &#~U1: 0  
小則扣分,大則先停止發言權 K&=6DvfR  
希望雙方用更好既態度討論 kZ:~m1dd  
(f#{<^gd  
小提示:如果要讓別人認同,請先禮後兵找出共識點
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-07-30
引用第39樓健於2011-07-30 00:16發表的  :
聽講好似系我同妳1.1緊 n!NA}Oa  
搶戰績仲吾認[sosad]
9!D c=  
係鬼- -果陣大家亂打緊. KDDx[]1Q  
你自己開小丹睇下囉我無嬴過你一場點搶到你嬴咪屈得就屈.
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-07-30
一句講晒 |X~vsM0  
MPsm)jqX  
樓主好勁!
離線acz

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-07-30
傻仔追xx( 28xLaob  
我開始發覺你連串人都唔識 LO ,k'gg<  
講野唔經大腦
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-07-30
引用第43樓acz於2011-07-30 00:22發表的  : n0'"/zyc  
傻仔追xx( 1|#j/  
我開始發覺你連串人都唔識 Ju XuS  
講野唔經大腦
+WFa4NZ  
傻婆連名都無:( -gLU>I7wV  
你好識串人講野好經大腦? @>hXh +!2h  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
2條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-07-30
引用第44樓追於2011-07-30 00:24發表的  :
傻婆連名都無:( }VXZM7@u  
你好識串人講野好經大腦? `}&}2k  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
'9q:gFO  
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 eWAgYe2  
-------------------------------------------------------------------------- .ID9Xd$fky  
話說版主幾時禁依條友仔言? W2j@Q=YDS  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 B#;0{  
-------------------------------------------------------------------------- Y]Y]"y$1  
話說版主幾時禁依條友仔言?
M-+= t8  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ [I7([l1Wvd  
你係男定係女唔知有咩野出奇? :\8&Th}Se  
係都禁你言先你係度扇風點火=] $ACD6u6  
你咪句句唔經大腦~打字都要用腦架你用下腦好沒~
1條評分
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-07-30
最後警告,請大家注意自己的言行
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 K'zG[[P  
-------------------------------------------------------------------------- Ho:X. Z9A^  
話說版主幾時禁依條友仔言? *PVv=SU  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
kGX;x}q  
無論作為一個好手或是前輩 /4Lmu+G4  
良性指導才是最應該的 |r=.}9 -  
a \PvRW*I  
.wfN.Z  
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  : >av.pJ(>  
Ly$s0.!  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ w+0Ch1$  
你係男定係女唔知有咩野出奇? /o_h'l|PS  
係都禁你言先你係度扇風點火=] 5{&<X.jv  
#)xg$9LQb  
身為迷羊的你應該自行檢討和接受他人的意見 @.fyOyOC  
XiB]I5(hcc  
YQ+Kl[ec  
32sb$|eQq  
我要說的都完了~ Lx"a#rZ  
下一個回應是否最後的發言機會 $ (gR^L  
請自行決定
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-07-30
就黎post都鎖埋 |e@Bi#M[  
無得比人對我地既[邪鬼神]追既所作所為作出抨論
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : 6L6Lk  
就黎post都鎖埋 )pVxp]EI  
DT=!  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, YJ5;a\QxN  
這是一個供會員討論技術的區
離線acz

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-07-30
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  :
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ 0zpP$q$  
你係男定係女唔知有咩野出奇? 2|~& x~  
係都禁你言先你係度扇風點火=] 5b B[o6+  
GX_Lxc_<f  
不知道你又說?你腦袋透豆了,對不對? sI`i  
我才說了兩句就點火了? 7$GP#V1r/  
你要不要數一數你發了多少次言? nWZrB s _  
我就是爬完文不爽你才串的,你有意見嗎? sZ'3PNpCP  
先不說你LFO,就在這帖裏已經看得出你有多討人厭了? ?NI)3-l  
不禁你言,禁誰言? j.C C.[$g  
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  : AmSJ!mTd8o  
-T{~m6  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, gr=ke #   
#G#gB   
而他沒有技術可言xx(
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : \iVYhl  
就黎post都鎖埋 m@c2'*&Y  
;U`HvIch  
我唔係神追~ 0Xo zYyq  
你出哂名把口唔清潔既(神健)~
1條評分
離線
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-07-30
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  :
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, *@Qt*f  
"1#,d#Q$  
可能系我用詞不當吧 /cjf 1Dc  
其實我想表達的是 ?)PcYrV  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] [D?E\Nkk  
如再有用詞不當請提醒x) Lq&xlW j  
我中文好差 d~_OWCg`  
---------------------------------------------------------------------- uuC/F_='B  
咁就比人禁言 ]jYl:41yI  
[一代神手追]從此沒落~_~
離線acz

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 f[ywC$en  
其實我想表達的是 >]`x~cE.5  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] w])Sz*J  
如再有用詞不當請提醒x) BdYh:  
.......
WgL! @g  
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 bC{~/ JP  
----------------------------------------------------  >9klh-f  
話說dw,我看了你88笑了sosad
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-07-30
引用第54樓acz於2011-07-30 00:40發表的  :
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 p)ONw"sb  
---------------------------------------------------- t Z%?vY~!  
話說dw,我看了你88笑了sosad
OwEz( pj@  
+1 好強大既一句88
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 |h7v}Y  
其實我想表達的是 TU/J]'))C  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] Y!L jy [/  
如再有用詞不當請提醒x) E;qwoTmul  
.......
u! i5Q  
從很早的時候就已經變成了罵戰= = X=3@M_Jzo  
大家討論技術,我很歡迎,但是如果變成了罵戰帖 ]ok>PH]  
那麼我們這些版主就沒有可能不處理了
離線
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
4MJzx9#  
有時有d野,吾洗太明顯講出黎 #-T.@a1X  
心照就可以了
離線acz

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
t i^v%+r1  
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-07-30
引用第58樓acz於2011-07-30 00:45發表的  :
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
>:E* 7  
怪就怪某2位地球人交配後....................... ^Opy6Bqb  
明白吧?
1條評分