切換到寬版
  • 7190閱讀
  • 61回復

[其他]BANK人士技術交留,無私人理由,屬交流並注意!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-07-30
小弟已經發了警告 {utIaMb]&v  
M%2 F7 FY  
如果新會員[追]再連續回post或是用詞惡劣 .@ElfPP(L  
小則扣分,大則先停止發言權 #G ZGk?  
希望雙方用更好既態度討論 ]LhNP}c  
A,qWg0A]nt  
小提示:如果要讓別人認同,請先禮後兵找出共識點
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-07-30
引用第39樓健於2011-07-30 00:16發表的  :
聽講好似系我同妳1.1緊  :RW0<  
搶戰績仲吾認[sosad]
vF K&.J  
係鬼- -果陣大家亂打緊. %G$KahxV>  
你自己開小丹睇下囉我無嬴過你一場點搶到你嬴咪屈得就屈.
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-07-30
一句講晒 v:<UbuJw  
zRJopcE<  
樓主好勁!
離線acz

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-07-30
傻仔追xx( 'wX'}3_/g  
我開始發覺你連串人都唔識 @`?"#^jT  
講野唔經大腦
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-07-30
引用第43樓acz於2011-07-30 00:22發表的  : h]c-x(+  
傻仔追xx( yU*j{>%RsK  
我開始發覺你連串人都唔識 ^^%sPtp  
講野唔經大腦
~^IS{1  
傻婆連名都無:( /z,sM"d  
你好識串人講野好經大腦? z8mR< q%`  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
2條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-07-30
引用第44樓追於2011-07-30 00:24發表的  :
傻婆連名都無:( <0R7uH  
你好識串人講野好經大腦? FymA_Eq  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
B.K"1o  
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 r&xqsZ%R  
-------------------------------------------------------------------------- Z.:5< oEKg  
話說版主幾時禁依條友仔言? X c,UR .  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 1B6Go  
-------------------------------------------------------------------------- dj?.Hc7od  
話說版主幾時禁依條友仔言?
-d %bc?  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ H<%7aOwO2  
你係男定係女唔知有咩野出奇? <jw`"L[D  
係都禁你言先你係度扇風點火=] f&ZxG,]H i  
你咪句句唔經大腦~打字都要用腦架你用下腦好沒~
1條評分
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-07-30
最後警告,請大家注意自己的言行
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 wRnt$ 1  
-------------------------------------------------------------------------- "]*0)h_  
話說版主幾時禁依條友仔言? &UbNp8h  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
M`Y~IG}  
無論作為一個好手或是前輩 WSi Utf|g  
良性指導才是最應該的 _ 97F  
l]T|QhiVd  
ZaH<\`=%  
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  : ut& RKr3  
+S^Uw'L$=T  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ a`q">T%q  
你係男定係女唔知有咩野出奇? cEve70MV  
係都禁你言先你係度扇風點火=] h+,zfVJu  
2B=yT8  
身為迷羊的你應該自行檢討和接受他人的意見 [% |i  
 Cj_cu  
UR1U; k  
7AV!v`  
我要說的都完了~ u{ JAC!  
下一個回應是否最後的發言機會 ud'r ?QDM  
請自行決定
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-07-30
就黎post都鎖埋 _+ oX9  
無得比人對我地既[邪鬼神]追既所作所為作出抨論
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : h-<('w:A  
就黎post都鎖埋 +Z/ *= ;  
?`u Y*+u  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, Eu l,1yR  
這是一個供會員討論技術的區
離線acz

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-07-30
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  :
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ }JeGjpAcV  
你係男定係女唔知有咩野出奇? S*Qip,u  
係都禁你言先你係度扇風點火=] %\6|fKB4 <  
AA6_D?)vv  
不知道你又說?你腦袋透豆了,對不對? Y}&//S A  
我才說了兩句就點火了? aqQ YU5l4~  
你要不要數一數你發了多少次言? 6y)TXp  
我就是爬完文不爽你才串的,你有意見嗎? Pv17wUB  
先不說你LFO,就在這帖裏已經看得出你有多討人厭了? =ps3=D  
不禁你言,禁誰言? 9.{u2a\  
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  : }%c2u/PQ  
zflq|dW  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, TD'RvTpl  
*T-+Pm-Cq  
而他沒有技術可言xx(
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : /2N'SOX  
就黎post都鎖埋 VkTdpeBV  
4y\qJw)~U  
我唔係神追~ #?\$*@O  
你出哂名把口唔清潔既(神健)~
1條評分
離線
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-07-30
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  :
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, M8dv y!D  
-FQ!  
可能系我用詞不當吧 5&?[ Vt  
其實我想表達的是 'NJGez'b ,  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] KZy2c6XO;  
如再有用詞不當請提醒x) G&,1 NjSi  
我中文好差 I@Cq<:+(3  
---------------------------------------------------------------------- =1Nz* c  
咁就比人禁言 aF*KY<w  
[一代神手追]從此沒落~_~
離線acz

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 6 /-]  
其實我想表達的是 f( M$m,d  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] J?6.yL;  
如再有用詞不當請提醒x)  F/pq9  
.......
/ILj}g'  
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 z<_&4)2{  
---------------------------------------------------- SEfRU`  
話說dw,我看了你88笑了sosad
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-07-30
引用第54樓acz於2011-07-30 00:40發表的  :
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 @h&:xA56  
---------------------------------------------------- D\:dn  
話說dw,我看了你88笑了sosad
3Pu8IXW  
+1 好強大既一句88
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 XF&_**0n  
其實我想表達的是 1[yy/v 'q  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] oF0DprP@  
如再有用詞不當請提醒x) <4LW.q  
.......
r>e1IG  
從很早的時候就已經變成了罵戰= = $7QGi|W*k  
大家討論技術,我很歡迎,但是如果變成了罵戰帖 .5"s[(S  
那麼我們這些版主就沒有可能不處理了
離線
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
HOx+umjxW  
有時有d野,吾洗太明顯講出黎 3GNcnb  
心照就可以了
離線acz

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
pH2/." zE<  
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-07-30
引用第58樓acz於2011-07-30 00:45發表的  :
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
ZDAW> H<  
怪就怪某2位地球人交配後....................... j:qexhtho  
明白吧?
1條評分