切換到寬版
  • 20594閱讀
  • 135回復

[原創]龍翼分析(100%) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-06-07
引用第35樓★夏娜★於2008-06-07 08:19發表的  : Om0Z\GP=  
新招勁咩?? M n`gd#  
我上次同龍易打 &{!FE`ZC_  
佢幾下無哂mp sTP`xaY  
就咁比我ko左 Wrf('  
我行我到應該先最好攻
KqG:o+V=  
我行唔係幾高攻 WNrgqyM  
不過係非常好用
離線卍火焰卍
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-06-08
差d跟左你d學點,你唔記得留點
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-06-08
做得好詳細 Z`y%#B6x.  
分析得好好
我POST  http://ibbs.hk/read.php?tid=47983
離線甘道
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-06-08
其實你巳經加錯點 BO]}E:C9  
不過你中意啦
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-06-08
引用第40樓jackypeople於2008-06-07 23:41發表的  :
我行唔係幾高攻 iH&BhbRu_  
不過係非常好用
67,@*cK3?J  
但應該高攻過超虎拳 "WPFZw:9  
+些老虎超難 WBOebv  
右高mp BBkYc:B=SA  
唔應該咁多粒星
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2008-06-08
引用第44樓★夏娜★於2008-06-08 11:10發表的  :
但應該高攻過超虎拳 ;8VvpO^G/  
+些老虎超難 ueimTXk  
右高mp aC9PlKI  
唔應該咁多粒星
gr&Rkuyfv  
超猛一定比我行勁 Q|3SYJf  
因為我行好難食曬
離線★夏娜★
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2008-06-08
引用第45樓中毒魔人於2008-06-08 11:11發表的  :
超猛一定比我行勁 tOu:j [  
因為我行好難食曬
|ULwUi-r  
1zz.`.R2U  
但係升lv我行我到就易中啦 G0u3 *.  
咁邊個高攻d?
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2008-06-09
引用第46樓★夏娜★於2008-06-08 11:15發表的  :
5xEk 7g.  
但係升lv我行我到就易中啦 .W>8bg'u9  
咁邊個高攻d?
9hG+?   
我行既氣流有時會將對手打斜 YBX7WZCR  
超猛好用d
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2008-06-09
分析得好好呀多謝你分享
我POST  http://ibbs.hk/read.php?tid=47983
離線povpov
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2008-06-15
唔錯....努力.
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2008-06-15
樓主無留到點 +a&-'`7g  
新招1lv扣迪下幾多? DA oOs}D  
題外話:可以話我知邊到down做動話嗎?
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2008-06-15
引用第50樓鋼鍊於2008-06-15 14:45發表的  : T\:3(+uK  
樓主無留到點 ewgcpV|spn  
新招1lv扣迪下幾多? v i0% jsI  
題外話:可以話我知邊到down做動話嗎?
]Bs ?  
有些人都係冇留點,(除你地仲意) 5;V#Z@S  
新招扣迪下都有1半既血 r2.87  
送個網比你:http://www.techsmith.com/
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2008-06-15
引用第51樓jackypeople於2008-06-15 17:11發表的  :
有些人都係冇留點,(除你地仲意) O6OP{sb  
新招扣迪下都有1半既血 hC]c =$=7  
送個網比你:http://www.techsmith.com/
 jjvm<;lv  
咁1lv咪勁過10lv超拳? "JVz v U]  
D +)6#i Y  
可以教我用嗎? SBjtg@:G0n  
Ht EjM|zj  
我唔識英文 8Mg4y1)RU  
xbo-~{  
得的pm我啦唔該
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2008-06-15
嘩~做得好好呀分析得好好 N,'JQch},8  
多謝分享
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2008-06-15
分析得好好 Yc?taL)  
努力
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2008-06-15
引用第54樓傻虎於2008-06-15 18:42發表的  : 'b661,+d  
分析得好好 f!LZT!y  
努力
]; ^OY\,  
咪連啊 #(aROTV5a  
 b 1[U 9  
係啦 5)$U<^uy  
/=e[(5X|O  
公喜哂 M5ZWcD.1  
q`$QroZT"  
比人加
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2008-06-15
你連火鳳凰把野連鬼靈波都反到都未知? er#we =h  
你同我講廢? (ZEVbAY?i  
你連狂虎彈都唔識用你同我講識用龍翼? |%RFXkHS  
你係某樓同人地講130留點? GU[ Cq=k  
你知唔知龍翼要最少留370點? !@YYi[Gk  
我不禁囧了 iT5H<uS  
連招方法你太少了... 0a'@J~v!  
龍翼有很多的連招 ItaJgtsV  
你可以嘗試找一找沙包作示範 B:mlBSH  
這可顯出該招數的利害之處 <BU|?T6~  
也可發放一些利用龍翼vs的短片 'h= >ej*  
所謂龍翼有前途 q!ZmF1sU  
不過為什麼你不留點....
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2008-06-15
引用第56樓慘絕人寰於2008-06-15 20:27發表的  : qt:->yiq+  
你連火鳳凰把野連鬼靈波都反到都未知? EV(/@kN2  
你同我講廢? 3+$O#>  
你連狂虎彈都唔識用你同我講識用龍翼? 8/F2V?iT  
你係某樓同人地講130留點? R|M:6]}   
你知唔知龍翼要最少留370點? s24H.>Z  
.......
785iY865  
反到咁點 r9t{/})A  
一  學點高 *FE<'+%  
二  魔高 PA=BNKlH  
*7vPU:Q[  
佢知唔講係咪唔比 6,h<0j{  
2k gm)-z  
一招所謂識用 0jzA\$oD  
]e3nnS1*.  
係無定義 FD-)nv2:  
b;O+QRa  
人地屈傷血  可能d人話屈  8&;dR  
*&PgDAQ  
用果個會諗,我真係好識用傷血 n^%u9H  
vJ'ho  
個個睇法唔同 s-ou;S3s  
A^Zs?<C-  
唔留點的人大有人在 ( 0h]<7  
i~9)Hz;!  
果個小仙水米兒啊 Cn<kl^!Q-  
|S8pq4eKJ_  
二百幾lv都味爆攻防啦 p4Y 9$(X  
,-"]IR!,w  
連400防都味爆啊 C;ye%&g>  
W9D)QIqbvW  
個人喜好只係
離線奧龍-owen
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2008-06-15
唔該曬,做得唔錯,期待你下1個人物的分析!
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2008-06-15
引用第57樓鋼鍊於2008-06-15 21:00發表的  :
反到咁點 *8p</Q  
一  學點高 3C2 >   
二  魔高
.......
&M!:,B  
你問反到咁點 "mf;k^sqS  
姐係咩意思? i&$uG[&P  
佢知唔講咁佢分乜野析? h]#)41y<  
你都識講個個睇法唔同 5ZVTI,4K  
咁你嘈我做乜? K0\WN"ua;  
我有我既意見 &g!/@*[Nhh  
你有你既定義 :]s] =q&]