切換到寬版
  • 15020閱讀
  • 395回復

迪小店‧已戒打機良久‧平放Ac3個.少量招式 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-01-15
我的人物:
:AhuraMazda(111LV)
Devour(151LV) Frontal(154LV)
Engulf(152LV)   Roar(160LV)
Violent(150LV)  Cleave(150LV)
全都是在Bank Ser的人物

買賣區:0樓
交易記錄區:1樓

賣Ac區:
AC1
迪倫   160LV(一轉差地藏龍,奧義齊,異轉有昇龍殺,霸紫,真武)
菲沙   150LV(一轉有鑽風,卡比,奧義,異轉齊)
歷奇   151LV(一轉差流星爆,異轉全齊)
金甲   160LV(一轉有金龍斬,異轉差黃龍咆哮齊)

申武   103LV(差引力棍齊招)
AC2
蓋亞   154LV(一轉差滿月,奧義,瞬雷,異轉差絕地殺)
龍翼EX 151LV(一轉差成魔(有現貨),異轉全齊)
星奇   140LV(一轉差奧義齊,異轉差終極魔龍噬齊)

有興趣者 如需更多資料 請PM本人查詢

賣:
黑洞電光
絕對粉碎
暴風之母
捐血救人,真獨龍鑽
人物,虎牙炮轟
成魔之路
法老王聖印,魔法破邪彈
醉虎神道
琪琪衝擊波,粉紅絲帶
赤道之焰
穿梭破空閃
人物,忘我之道

有意交易者 請先回覆後PM本人 謝謝
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-01-16
CZ交易記錄:
1.本人用必殺一斬,金鐘罩換×浪×既真十字旋風拳(電交,佢先),成功
2.本人用五連箭換a5529既神風裂震(msn交,我先)成功
3.本人既忍法人偶送葬送左比鬼材,成功
4.本人既五連鏢放左比鬼材..$20,成功
5.本人用$20買×浪×既旋風砲拳,成功
6.本人用60yahoo換左WOODY94846261既龍翼EX人物(MSN交,佢先),成功
7.本人用聖女的祈禱,潛龍爪,魔法光斬刀換×浪×既滅絕人性+餓虎殺(我先)成功
8.本人用究極爆裂破換♂omegah♂(lfo)既超猛虎拳EX(我先)成功
9.本人用$11買×浪×既安德魯白卡連卡比書(面交,msn交)成功
10.本人用$160買劍影吹雪既迪倫手辨(面交)成功
11.本人代人收女媧下凡,米兒信物,聖天使降臨,愛心光波,愛心轟炸,聖女祈禱(電交)成功
12.本人用60YAHOO買疾風之龍既卡比合擊,原始冰塊,絕對零度(MSN交,我先)成功
13.本人用60YAHOO買→內輪佐助←既蓋亞人物(MSN交,佢先)成功
14.本人用$50買×浪×既真武之道(面交,佢先)成功
15.本人用60yahoo買WOODY94846261既昇龍殺(msn交,我先)成功
16.本人用迪氏全家福換WOODY94846261既怒虎彈(msn交,我先)
17.WOODY94846261送泰山壓頂勢比我(成功)
18.本人用邪鬼人物+異信換bat@jason既冰寒穿心戟,炎冰重砲,閻王追殺令換我邪鬼人物+異信(msn交,佢先)成功
19.本人用黃龍咆哮換hoyin39既灼冰展翅(msn交,佢先)成功

IBBS交易記錄:
1本人以灼冰展翅換取蕉陳$65(面交),成功
2.本人以某金額向中毒腦人購買黑羅剎人物+獵剎狂風(我先入數)成功
3.本人以錢向蕉陳購買剋絕擊(佢先)成功
4.本人以璇龍人物,超拳,異信,焰舞換得朋友130蚊(我先)成功
5.本人以某金額向中毒腦人購買閻王面具,半月破(本人先入數)成功
6.本人以醉虎神道換得朋友70蚊(我先)成功
7.本人以魔法破邪彈換toys01既60yahoo(PM交,佢先)成功
8.本人以蓋亞人物換天帝神龍既十字烈風拳(MSN交,佢先)成功
9.本人以裝換^^wkk^^勢凶夾狼(我先)成功
10.本人以天魔人物換^^wkk^^既70蚊(我先)成功
11.本人以金錢向蕉陳買撒卡人物,孤狼高鳴(佢先)成功
12.本人以幻魔劍,虎皇劍換^^wkk^^既15蚊(我先)成功
13.本人以幾把勁武換^^wkk^^既20蚊(我先)成功
14.本人以某金額購買友人之黑印封帶(面交)成功
15.本人以皇衣及裝換^^wkk^^既20蚊(我先)成功
16.本人以波波爆炸換^^wkk^^既10蚊(我先)成功
17.本人以錢向蕉陳買星奇異信(我先)成功
18.本人以地雷攻擊換^^wkk^^既10蚊(我先)成功
19.本人以40蚊換^^wkk^^既神龍百裂拳(我先)成功
20.本人以天罰,失樂雷鳴,雷昇換^^wkk^^既150蚊(我先)成功
21.本人以天災風暴+撥風吹雨換^^wkk^^既100蚊(我先)成功
22.本人以100蚊換^^wkk^^既紫炎彈(我先)成功
23.本人以獵剎勾魂+瞬移劍換暴走疾風既百足纏手+邪狼凍牙(我先)成功
24.本人以神風裂震+萬念換倚天屠龍既開天辟地(佢先)成功
25.本人以絕對粉碎+聖光鴿子換timothy123既暗黑星奇(佢先)成功
26.本人以冰鋒巨刃換大俠陳既霸王重槌Z(我先)成功
27.本人以實驗品X2換得sammon既雲遊卡350點(佢先)成功
28.真乂龍剎以$500購買本人撒卡AC(面交)成功
29.本人以2000U1購買我愛羅ken的阿修羅寶箱(佢先)成功
[ 迪在2011-05-10 20:42重新編輯此帖 ]
離線
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-01-16
每日只可一推
離線naruto39
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-01-16
你有無蓋亞蓋人,招,滿月斬呀 有既pm我,唔該
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-01-16
暴風之母點換
離線
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-01-17
引用第3樓naruto39於2009-01-16 18:18發表的  :
你有無蓋亞蓋人,招,滿月斬呀 [表情] 有既pm我,唔該 [表情]

我冇...唔好意思
離線
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-01-17
引用第4樓中毒魔人於2009-01-16 18:32發表的  :
暴風之母點換

對唔住 冇野岩..
離線
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-01-17
每日只可一推
離線
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-01-17
引用第4樓中毒魔人於2009-01-16 18:32發表的  :
暴風之母點換

其實換終魔人物得唔得?
離線
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-01-18
每日一推
離線
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-01-18
引用第3樓naruto39於2009-01-16 18:18發表的  :
你有無蓋亞蓋人,招,滿月斬呀 [表情] 有既pm我,唔該 [表情]

其實你既意思係你賣比我
定係我賣比你
如果係你賣比我
我差滿月斬
離線鬼材
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-01-18
Re:由CZ所搬遷之迪小店§收閰王面具§主打安雅異信異招§聖系奧義§佛覺信 ..
黑印封帶,血煉魔爪 一套幾錢??
離線
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-01-18
Re:Re:由CZ所搬遷之迪小店§收閰王面具§主打冰鋒巨刃§聖系奧義
引用第11樓鬼材於2009-01-18 19:21發表的 Re:由CZ所搬遷之迪小店§收閰王面具§主打安雅異信異招§聖系奧義§佛覺信 .. :
黑印封帶,血煉魔爪 一套幾錢??

對唔住 已經放左
離線鬼材
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-01-19
Re:§迪小店§收閰王面具§主打【冰鋒巨刃】§絕對粉碎§佛覺信物§毀天滅 ..
咁冰鋒巨刃呢??賣幾錢?
離線
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-01-19
Re:§迪小店§收閰王面具§主打【冰鋒巨刃】§絕對粉碎§佛覺信物§毀天滅 ..
你想幾錢??
離線阿民
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-01-19
絕對粉碎,黑洞電光<<點換?

己加msn
離線
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-01-20
Re:Re:§迪小店§收閰王面具§主打【冰鋒巨刃】§絕對粉碎§佛覺信物§毀天滅
引用第15樓阿民於2009-01-19 22:31發表的 Re:§迪小店§收閰王面具§主打【冰鋒巨刃】§絕對粉碎§佛覺信物§毀天滅 .. :
絕對粉碎,黑洞電光<<點換?
己加msn

比你post我睇睇
離線
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-01-21
Re:§迪小店§收閰王面具§主打【冰鋒巨刃】§絕對粉碎§永恆信心§毀天滅 ..
每日一推唔好浪費
離線
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-01-21
Re:§迪小店§收閰王面具§主打【冰鋒巨刃】§絕對粉碎§永恆信心§毀天滅 ..
每日一推
離線冰魂
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-01-21
勇心加大地之武換你冰封巨刃 ok? plz
快速回復
限100 字節

上一個 下一個