切換到寬版
  • 6724閱讀
  • 98回復

[推薦]死亡榙唔洗用異都勉強打爆既組合 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a10fc98

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-02-18
B8Fb$  
近攻:奧龍 $vu*# .w  
遠攻:邪鬼 l{dsm1#W~  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! 9?,i+\)qK@  
>whv*@Fr  
防     OK80-/ 8HI  
前防:龐士 "++\6 H<  
後防:約翰 1@L18%h  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界! n/5T{NfG  
,<%uG6/",g  
附助 EN2t}rua  
中附助:撤卡 4C3_ gm  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! p$ \>3\  
v ^h:E  
加血 ~ZVz sNrx  
前加血:米兒   (BLxK)0<"  
後加血:約翰 vd lss|  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   DSwb8q  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血! X=wh Z\EZ  
AE7 7i,Xa  
總括說,陣容係 N4Z V+ |  
前3後3中1 ({j8|{)+  
rgVRF44X{  
分折: P$U" y/  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。 H\Qk U`b  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, W\zZ&*8$  
米兒就用+hp! F `o9GLxM}  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp! s<{ Hu0K$  
打到去29floor以上,就: V gMgeja  
t\ oud{Cv  
qqw P4ceG  
近攻:奧龍 kAEq +{h  
遠攻:龐士and撤卡 >O\+9T@  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! CKn2ZL  
/3aW 0/^o  
加血     o9e8Oj&  
後加血:約翰 )K{s^]Jp  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! )9`HO?   
|;US)B8}*Z  
到了35floor,d怪勁番d! ni2#20L  
就: ~".@mubt1$  
g{DehBM  
)=Z;H"_  
近攻:奧龍 6 ^3RfF^W  
遠攻:邪鬼 xw9ZRu<z  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! QZ&(e2z  
^Ye (b7Gd  
d/9YtG%q  
後防:約翰 0]SWyC :  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! 9\.0v{&v  
F NP u  
附助 |` :cB  
中附助:撤卡 gF p3=s0~  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! {ze69 h  
G~1;_'  
加血   TMMKRC1<  
後加血:約翰 \B4H0f  
釋:米米也存mp!   id:,\iJ  
1.+O2qB  
打boss: >}*W$i  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來! O(W"QY  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! ;"nO'wN:h  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... eP]y\S*P  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔!
離線。825。
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-02-18
開多個話合戰組合 呀笨
假膠 :(
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-02-18
引用第1樓。825。於2010-02-18 19:39發表的  : m[=SCH-;  
開多個話合戰組合 呀笨
#[M^Q h  
e個係有經驗,個個冇!
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-02-18
我快要笑翻了
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-02-18
YO... y1Br4K5C  
我每個都黎深入研究研究
meB9 :w[m  
%j2:W\g:  
p/ZgzHyF  
近攻:奧龍  Y]&2E/oc  
遠攻:邪鬼 A\/DAVnI  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! 
   IwXQbJ3v_  
奧龍狂用刀? ,UVd+rY}  
指的是追風刃? vG}\Amx+  
點唔浪費mp? ]$)};8;7W  
結論:原來追風刃唔需要用MP出? T;kh+ i  
Ktuv a3=>N  
邪鬼用遠攻? +;@R&Y  
邪鬼招鬼哭需要少許時間起手... ak}k e  
當您面對一班敵人圍攻時您點遠法? h _c11#  
結論:實行起來非常困難... }+NlY D:qF  
我唔相信邪鬼只會用1轉打塔... 29@m:=-}7  
而且一定會用到近攻招-唯我黎打塔掛? &z\?A2Mw%  
好一個GD... 2sBYy 8.r  
B_c-@kl   
4. %/u@rAi  
z5^Se!`5  
suX^"Io%!  
jxw8jo06:  
防   4[r:DM|8  
前防:龐士 7'.6/U  
後防:約翰 s?sr0HZ  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界!
ayf;'1  
我想講龐士是多餘出黎的+_+ ,mp^t2  
有約翰結界基本上足夠... U z)G Y  
因為都只係1HIT... 0r DQJCm  
FGMYpapc~  
好一個前後方狂用結界...  #s=\  
係LIFT封位就話姐... `+(JwQC4  
出完一個另外一個都唔見左啦=_=" p|>/Hz1v  
pkIJbI{aS  
(:# 4{C  
附助 &fxyY (  
中附助:撤卡 cpq0' x\  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp!
O,&p"K&Z  
「附助 即係前後攻」您咁講的話... %[?{H} y  
即係個個都做得附助啦? Q `h@-6N  
根本唔一定要撤卡=_=(撤卡廢的...) 8 =3#S'n  
我敢可以肯定終魔絕對來得比撤卡好!!! o2y #Yk  
近就係咁魔煉,遠就終吞... SsL>K*t5  
扣敵人血的效率絕對絕對來得比撤卡更好更快!!!! tdi}P/x  
vf<Tq  
加血 AIQ]lQ(  
前加血:  TY#pj  
後加血:約翰 / vzwokH  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   6:bvq?5a5  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血!
Ga"<qmLMc  
我想講: y5V]uQSD  
約翰平衡之後是萬能的了!! ]\=M$:,RZ  
FefS]G  
F>q%~  
總括說,陣容係  rYA4(rYq  
前3後3中1
1B`0.M'd  
根本唔需要咩陣容... HX:^:pF}  
7個人一定LAG死... N;av  
比我我最多2個人夠哂... q'[yYPDX5x  
其實得約翰一個就夠哂打塔!!  0 KWi<G1  
y-7$HWn  
ps]s Tw  
])T_&%  
rI1;>/Ir  
分折: ByXcs'  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。   'l'[U  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, IPh_QE2g  
米兒就用+hp!   FU(s jB  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp!  ~gbq^  
打到去29floor以上,就: HuL9' M  
c:`&QDF  
Y4/ !b  
近攻:奧龍 dLu3C-.(  
遠攻:龐士and撤卡 P-lE,X   
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! 1 j^FNg ~  
2fJ2o[v  
加血    NB/ wJ3 F  
後加血:約翰 A!5)$>!o  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! 5zI I4ukn*  
F ;dUqXUu  
到了35floor,d怪勁番d! aSNTm8SYX  
就: =kWm9W<^  
|FD-q.AV  
FBK6{rLMc  
近攻:奧龍 J3=^ +/g  
遠攻:邪鬼 .zyi'Kj  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! wkZ}o,{*:  
  6t 6#<ts  
防    @Nt$B'+S&  
後防:約翰 K5q9u-7  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! }3mIj<I1;  
8|p*T&Cn&  
附助 (/l9@0Y.t  
中附助:撤卡   ?)#}Nj<R  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! J\kv}v  
xyTjK.N  
加血   GCPSe A~cx  
後加血:約翰 fNaS?tV)  
釋:米米也存mp!   Q2/ZO2  
e?~6HP^%.  
好一個中途轉陣... z+B"RV  
講問上到35樓您點換陣容? 3YPoObY  
ng[ZM);  
'Sjcm@ILm  
   k@ZmI^  
打boss: 8U>f/dxLOO  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!  H<YS2Ed  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! GKKf#r74  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... fg1["{\  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔! 
s4c2  
7w{>bYP  
「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... "8Y4;lbN.q  
您到底知唔知有閃身呢樣野?? ZMXIKN9BF#  
隻怪唔會比您屈到死為止嫁傻豬... :Yqi5CR  
'|i<?]U  
算吧... 6muZE1sn  
係您班友-6先嬴姐... g&V1<n\b+  
絕對黎亂的!!!
  _/5mgn<GK  
================== aYQIe7J90J  
算吧啦樓主... NrdbXPHceN  
呢張係我的戰績... <ibEo98  
拍攝日期為2009年5月10日下午5時05分28秒!!
L?e N(L  
所需時間為:1小時56分10秒!!! ']ussFaQ  
n-n{+ Dl!  
aJ1 <X8  
n089tt=TE  
經過一年... !bG%@{WT  
我而家就黎240LV了... />z E$)'M  
相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... a:tCdnK/  
我今晚再放上戰績比大定睇... jn9KQe\3  
[ 魔法使命在2010-02-18 23:30重新編輯此帖 ]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-02-18
要隻撒卡托撚
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-02-18
引用第5樓a1994109於2010-02-18 23:36發表的 : Pwn3/+"%K  
要隻撒卡托撚
mjDaus59  
我有同感+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-02-18
引用第6樓魔法使命於2010-02-18 23:41發表的  :
我有同感+_+
X\:;A{  
最易死係佢 )_eEM1  
E)l0`83~^  
仲話要佢黎附助 iYi3x_A`  
]_6w(>A@3#  
佢等附助就差唔多
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-02-18
引用第7樓a1994109於2010-02-18 23:42發表的 :
最易死係佢
仲話要佢黎附助
.......
cI~uI '  
由於想推翻佢的論點 SJg4P4|  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . % ~eIx=s  
我今晚再放上戰績比大定睇..
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-02-18
引用第8樓魔法使命於2010-02-18 23:47發表的  :
由於想推翻佢的論點 z TYHwx  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . rC`pTN  
我今晚再放上戰績比大定睇..
CD}::7$  
我又試下打先:X
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-02-18
引用第9樓a1994109於2010-02-18 23:48發表的 :
我又試下打先:X
JWZG)I]r  
大家一齊加油吧=]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-02-19
引用第4樓魔法使命於2010-02-18 23:16發表的  : t6q7 w  
YO... HfOaJ'+e<  
我每個都黎深入研究研究

「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... YD9|2S!G  
.......
@vc9L  
有沒再耐D....... <lkt'iT=Sz  
好彩我2張40樓的圖放在垃圾箱沒del~ A!$;pwn0  
"cZ){w  
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-02-19
引用第10樓魔法使命於2010-02-18 23:53發表的  :
大家一齊加油吧=]
*ZkOZ  
打完啦囧 圖上傳中-.-
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-02-19
引用第12樓a1994109於2010-02-19 00:50發表的 :
打完啦囧
\IhHbcF`d  
結果如何+_+ +<T361eyY  
我仲打緊+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-02-19
引用第13樓魔法使命於2010-02-19 00:52發表的  :
結果如何+_+ #h#_xh'  
我仲打緊+_+
o]eG+i6g]  
C{G;G@/7  
:(K JLa]  
3T /_#=9TV  
,T-xuNYC  
6s t^ -L  
!y862oKD  
打漏左個心字-3-
冰の血繼限界!

離線幻扉
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-02-19
其實你放出黎係博插定點 YB_fy8Tf x  
其實你標題講定  [ 插我吧 ] 咁都應該夠
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-02-19
引用第14樓a1994109於2010-02-19 01:01發表的 :
lpjby[S  
94?/Rhs5  
mln%Rd6u/  
S3Fj /2Q8  
.......
s6DPb_,  
囧.. }+giQw4  
我仲未打完+_+ d>0 j!+s  
吞天太高攻了+_+ HP=5 a.  
完全唔夠您快+_+ YXg^t$  
老實講我用左太多時間打+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-02-19
引用第16樓魔法使命於2010-02-19 01:28發表的  :
囧.. uFG ;AY|  
我仲未打完+_+ [9Hrpo]tU:  
吞天太高攻了+_+ %htbEKWR  
完全唔夠您快+_+ <U}25AR  
.......
KssIoP   
加油啊 我訓先:s
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-02-19
引用第17樓a1994109於2010-02-19 01:44發表的 :
加油啊 我訓先:s
x?|   
岩岩打完+_+ 7|Tu@0XXA  
JR j%d&^}  
%L$P']%t@  
r-a/vx#  
j/xL+Y(=  
,HdFE|  
]%5DuE\M8\  
S?_ ;$Cn  
OVm $  
*u%4]q  
]n:)W.|`R  
xl$#00|y  
Y-WY Q{  
-*EK-j  
+}@HtjM  
[UHDN:y  
\'40u|f  
RT)*H>|  
T+[N-"N  
j@b4)t  
N5=; PZub  
Gm.n@U p  
]l'W=_XDg  
Py8<db%  
<99Xg_e  
3J{`]v5`  
:d<;h:^_  
!%?X% @9  
Oj*3'?<7=  
&V&0kp@+  
$Q|t^(  
?q <"!U|e  
+`x8[A)-  
!s]LWCX+|  
?Q]{d'g(sx  
Kj_hCSvf3e  
D`lTP(] y  
MD ,}-m  
[a*m9F\ ,  
cFoDR  
XY8s\DK  
\@4_l?M  
#is:6Z,OEU  
Rt<8 &.m4  
 (Ia}]q  
,"u-V<>6O  
gHC -Y 0_  
N}>XBZy  
)BY\c7SG  
{7)D/WY5  
!0~$u3[b  
+?~'K&@  
1Q6WpS  
Q- %Q7n'c  
^Q]*CU+C  
bO: Ei  
3I?? K)Yl  
u><gmp&  
RvYH(!pQ  
~:f9,  
%zs 1v]  
` =!&9o  
*Ri?mEv hF  
0EYK3<k9!  
>yn%.Uoh@  
40樓之大戰!! /GNRu  
$LZf&q:\]*  
A:EF#2) g  
tZ[Y~],F  
7{ :| )  
l'(Cxhf.W  
IBWUeB:b  
#{GUu ',?&  
Z xLjh  
同GM一齊雙雙倒地(?) !=#E/il,  
0CxQ@~ttl  
ky#d`   
見識到咩叫GM神打上身+_+ nv(Pwb3B  
#:Di1I9<O7  
su(y*187A  
一人打一隻+_+ |8 h<Ls_  
5f7;pS<  
})Rmu."\  
x{C=rdp__  
_`L,}=um'  
點解GM仲快過我打死大卡嫁=_=" 4em7PmT  
vfJ}t#%UH  
2"NRnCx *  
SHPaSq'&N  
WIN左+_+ +}X?+Epm  
0,(U_+ n  
)]!Ps` ,u  
成績表+_+ "TKf" zc  
zGu(y@o  
合共用左2小時25分+_+
[ 魔法使命在2010-02-19 02:16重新編輯此帖 ]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-02-19
引用第18樓魔法使命於2010-02-19 01:45發表的  :
岩岩打完+_+
 o )cd!,h  
.......
+}>whyX1  
影左甘多相都不lag死 !?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個