切換到寬版
  • 6689閱讀
  • 98回復

[推薦]死亡榙唔洗用異都勉強打爆既組合 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a10fc98

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-02-18
 sf'+;  
近攻:奧龍 *T0!q#R  
遠攻:邪鬼 t@3y9U$  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! v|;}}ol  
}\ hz@G<  
防     Kb*X2#;*  
前防:龐士 ]}>uvl^l  
後防:約翰 71OQ?fc  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界! XjU/7Q  
K]C@seF`  
附助 ;Zw? tU  
中附助:撤卡 7uxUqM  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! |HA1.Y=  
Y]: Ch (Q  
加血 ,O 1/|Y  
前加血:米兒   ^y<8 &ZFH  
後加血:約翰 uN9J?j*ir  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   [F}_I me  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血! [IP XU9& Q  
)]3_o!o   
總括說,陣容係 ,p9 >/)l  
前3後3中1 ?j@(1",=&  
R9)"%SO<y  
分折: oS#PBql4  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。 +`l)W`zX  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, Q;0 g  
米兒就用+hp! y}GFtRNG  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp! hmr2(f%U  
打到去29floor以上,就: zT ; +akq  
/=S\v<z  
$Lt'xW`8  
近攻:奧龍 F`RPXY`ux  
遠攻:龐士and撤卡 %SN"<O!  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! ]@hN&W(+x  
_j}jh[M  
加血     7'idjc R  
後加血:約翰 tDn:B$*}W,  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! WADAp\&  
){$*<#&H  
到了35floor,d怪勁番d! !]t5(g_  
就: `xF^9;5mi  
GVld]ioycG  
agp7zw=N  
近攻:奧龍  EdC/]  
遠攻:邪鬼 V&Q_i E  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! JbLHW26pl  
5L J0V  
r!y3VmJ'm  
後防:約翰 9oTtH 7%  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! k8E{pc6;  
wL~-k  
附助 _Z_R\  
中附助:撤卡 't3&,:Y  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! 57[tUO  
s |!lw  
加血   ~UQX t r  
後加血:約翰 e)*-<AGwC  
釋:米米也存mp!   i>%A0.9  
k\KI#.>  
打boss: uo-1.[9ds  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來! AfvIzsT0  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! #R*7y%cO  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... #&K?N  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔!
離線。825。
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-02-18
開多個話合戰組合 呀笨
假膠 :(
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-02-18
引用第1樓。825。於2010-02-18 19:39發表的  : M)3'\x :  
開多個話合戰組合 呀笨
]z8Th5a?o  
e個係有經驗,個個冇!
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-02-18
我快要笑翻了
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-02-18
YO... hh2&FI  
我每個都黎深入研究研究
MXjN ./  
i6y=3k  
Y kvEQ=  
近攻:奧龍  PO^#G @  
遠攻:邪鬼 J)|I/8!#  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! 
   qT&zg@m  
奧龍狂用刀? oel?we6  
指的是追風刃? ^NM>x Ienf  
點唔浪費mp? E>O@Bv  
結論:原來追風刃唔需要用MP出? 3(gOF&Uf9  
;%cW[*Dw  
邪鬼用遠攻? .[s6PzQy  
邪鬼招鬼哭需要少許時間起手... B__e*d:)!m  
當您面對一班敵人圍攻時您點遠法? Q'?VLv |@  
結論:實行起來非常困難... 9xE_Awlc85  
我唔相信邪鬼只會用1轉打塔... :LC3>x`:  
而且一定會用到近攻招-唯我黎打塔掛? :bL^S1et  
好一個GD... ~=<uYv?0s  
|KO[[4b ?+  
/CbiYm  
Y{Lxo])e  
@\>7 wt_'  
NL2D,  
防    =WEDQ\ c  
前防:龐士 _c-(T& u<  
後防:約翰 c0w1 N]+Ne  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界!
;Cjj_9e,:  
我想講龐士是多餘出黎的+_+ k ![H;}W  
有約翰結界基本上足夠... I :b T"N  
因為都只係1HIT... {~G~=sC$  
=Lnip<t>ja  
好一個前後方狂用結界... 1N5lI97j  
係LIFT封位就話姐... ]86*k % A  
出完一個另外一個都唔見左啦=_=" H\a\xCP3  
 i9`-a/  
n-,mC /4  
附助 &qIdT;^=I  
中附助:撤卡 mX?t|:[b  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp!
XN{zl*`  
「附助 即係前後攻」您咁講的話... JxEz1~WK &  
即係個個都做得附助啦? FPPl^  
根本唔一定要撤卡=_=(撤卡廢的...) @RL'pKab9  
我敢可以肯定終魔絕對來得比撤卡好!!! oiD{Z  
近就係咁魔煉,遠就終吞... E]S:F3  
扣敵人血的效率絕對絕對來得比撤卡更好更快!!!! kpNp}b8']  
F IB)cpo  
加血 0F%?< : &  
前加血:  fvV"H{V,  
後加血:約翰 d<WNN1f  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   o` dQ  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血!
,}9 tJY@ E  
我想講: @gM}&G08  
約翰平衡之後是萬能的了!! 2 !9Zw$  
:JZV=@<T  
#7}YSfm^6  
總括說,陣容係  e<FMeg7n  
前3後3中1
zJ:%iL@  
根本唔需要咩陣容... )_?h;wh 84  
7個人一定LAG死... SUW=-M  
比我我最多2個人夠哂... x"cB8bZ!$  
其實得約翰一個就夠哂打塔!!  /FC(d5I  
}U4mXkZF  
mgM"u94-]  
5w+&plIJ  
|WfL'_?$  
分折: PSX o"   
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。   4gWlSm)  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, _+~&t9A!  
米兒就用+hp!   )r)ZmS5O  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp!  b):aqRwP  
打到去29floor以上,就: Cb.M  
og&h$<uOZt  
wjgFe]  
近攻:奧龍 !41"`D!1  
遠攻:龐士and撤卡 9wO2`e )  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! Z+[W@5q  
$H]NC-\+>  
加血    .j=mT[N,I  
後加血:約翰 GdrVH,j  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! 'fk6]&-I  
/^bU8E&^M  
到了35floor,d怪勁番d! W/~q%\M {  
就: XD_!5+\H1  
vb`aV<MhH  
3TS:H1n  
近攻:奧龍 J+N -+,,  
遠攻:邪鬼 *Tr{a_{~C  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! 8F's9c,  
  e$JATA :j  
防    m&be55M;  
後防:約翰 XdOntP*a  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! BglbQ'6p  
r}:U'zlC{  
附助 -z se+]O`  
中附助:撤卡   UFUEY/q  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! NLxR6O4}8  
p<w C{D  
加血   O'3/21)|y  
後加血:約翰 P97i<pB Y_  
釋:米米也存mp!   V)ag ss w?  
+ef>ek  
好一個中途轉陣... J(= y$8xje  
講問上到35樓您點換陣容? wx!2/I>  
!T8sWMY  
ZA@zs,o%  
  .f>7a;V?}  
打boss: t=s.w(3t  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!  |+>U91 !  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! ?|!m  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... ?U1Nm~'UZ  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔! 
T1x67 b u  
CJs ~!ww  
「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... l0g+OMt  
您到底知唔知有閃身呢樣野?? A:pD:}fm}D  
隻怪唔會比您屈到死為止嫁傻豬... ?.beN[X  
AI9922}*  
算吧... TgJ6O,0  
係您班友-6先嬴姐... W ,v0~  
絕對黎亂的!!!
  /~c9'38  
================== W`TSR?4~t?  
算吧啦樓主... P4|A\|t  
呢張係我的戰績... 6VJS l%X  
拍攝日期為2009年5月10日下午5時05分28秒!!
uf:'"7V7  
所需時間為:1小時56分10秒!!! '- #QK'p  
HNlW.y"  
NGO ?K?  
x{Dw?6TP  
經過一年... 'R42N3|F  
我而家就黎240LV了... Py/~Q-8p  
相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... "s(|pQh;  
我今晚再放上戰績比大定睇... (*V!V3E3#  
[ 魔法使命在2010-02-18 23:30重新編輯此帖 ]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-02-18
要隻撒卡托撚
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-02-18
引用第5樓a1994109於2010-02-18 23:36發表的 : _)4zm  
要隻撒卡托撚
G%h+KTw  
我有同感+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-02-18
引用第6樓魔法使命於2010-02-18 23:41發表的  :
我有同感+_+
7~QAprwVS  
最易死係佢 th0>u.hJ  
~i>'3j0@k  
仲話要佢黎附助 XZ3M~cD q  
gx C`Ml  
佢等附助就差唔多
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-02-18
引用第7樓a1994109於2010-02-18 23:42發表的 :
最易死係佢
仲話要佢黎附助
.......
e >7Ka\  
由於想推翻佢的論點 Vu<mOuh  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . q s9r$o.\l  
我今晚再放上戰績比大定睇..
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-02-18
引用第8樓魔法使命於2010-02-18 23:47發表的  :
由於想推翻佢的論點 )LBbA  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . ,JJ1sf2A  
我今晚再放上戰績比大定睇..
` ^z l =  
我又試下打先:X
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-02-18
引用第9樓a1994109於2010-02-18 23:48發表的 :
我又試下打先:X
Lcs?2c:%  
大家一齊加油吧=]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-02-19
引用第4樓魔法使命於2010-02-18 23:16發表的  : n`|CD Kb  
YO... -W)8Z.  
我每個都黎深入研究研究

「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... *En4~;l  
.......
{o8K&XU#&t  
有沒再耐D....... !F# ^Peb  
好彩我2張40樓的圖放在垃圾箱沒del~ uS{WeL6%  
8>ODtKI *  
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-02-19
引用第10樓魔法使命於2010-02-18 23:53發表的  :
大家一齊加油吧=]
5s1XO*s)>X  
打完啦囧 圖上傳中-.-
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-02-19
引用第12樓a1994109於2010-02-19 00:50發表的 :
打完啦囧
aDjYT/`l  
結果如何+_+ xs$ -^FnD  
我仲打緊+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-02-19
引用第13樓魔法使命於2010-02-19 00:52發表的  :
結果如何+_+ VfJdCg_  
我仲打緊+_+
_$BH.I  
+]jJ:V  
Bu,VLIba  
IltU6=]"l  
[p&2k&.XYe  
:tcqb2p  
]ppws3*Pa  
打漏左個心字-3-
冰の血繼限界!

離線幻扉
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-02-19
其實你放出黎係博插定點 iE=:}"pI"  
其實你標題講定  [ 插我吧 ] 咁都應該夠
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-02-19
引用第14樓a1994109於2010-02-19 01:01發表的 :
 Jyo(Etp  
1QJB4|5R#  
9Jj:d)E>o  
d0 qc%. s  
.......
+EE(d/ f  
囧.. _omz74   
我仲未打完+_+ \2NT7^H#  
吞天太高攻了+_+ C!s !j  
完全唔夠您快+_+ 8$C?j\J|*  
老實講我用左太多時間打+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-02-19
引用第16樓魔法使命於2010-02-19 01:28發表的  :
囧.. L|N[.V9  
我仲未打完+_+ HlC[Nu^6U  
吞天太高攻了+_+ D ~LU3#n  
完全唔夠您快+_+ ? fmW'vs  
.......
L+J)  
加油啊 我訓先:s
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-02-19
引用第17樓a1994109於2010-02-19 01:44發表的 :
加油啊 我訓先:s
E\(dyq/  
岩岩打完+_+ lc71Pp>  
>7VO ytc  
c_fx,; ;  
rK%A= Q  
0DBA 'Cv  
{5=Iu\e  
x}W,B,q  
9;^r  
Qv%"iSe~J  
G' ~Z'  
AAr[xo iYp  
DJ)z~W2I*  
]i-peBxw  
0z2A!ap  
HD(4Ms  
3f2%+2Zjt,  
,{HxX0  
1 jJ>(S  
:3s5{s   
+h }>UK\  
3Ms ` ajJ  
=""z!%j  
QQso<.d&  
iINd*eXb^  
nVF?. c  
HWJ(O/N  
cY|?iEVs)  
R&cOhUj22J  
5U&b")3IT!  
JC~L!)f  
(cX;a/BR  
)Jx+R ;Z  
gAA2S5th  
[i 18$q5D  
S <C'#vj  
p&SxR}h  
=/Ob kV Yf  
,9I %t%sb  
j {w'#x,  
+/tN d2  
$niJw@zC  
T5; zgr  
M]O _L  
\Kp!G1?_AY  
~C1lbn b  
~s@PP'!  
UQ;ymTqdc  
poZ04Uxo>  
9qUc{ydt  
kiLwN nq  
uD=i-IHT  
_g|zDi^  
]Ek6EuaK  
\K$9r=!(  
S]E1+,-*  
{:U zW\5l)  
i6L>,^Dg  
J*Dt\[X  
#wXq'yi  
UF3g]>*  
\qx$h!<  
>WfkWUb  
_4eSDO[h  
\LYB% K}  
]ZV.@% +  
40樓之大戰!! 5K_KZL-  
,$i2vGd  
dNH6%1(s]0  
nQe^Bn  
O$F<x,  
KIY/nu   
 !t .  
z+ch-L^K4  
[1+ o  
同GM一齊雙雙倒地(?) ;DQ{6(  
$A GW8"  
?T]` X  
見識到咩叫GM神打上身+_+ _Xs(3V@' }  
Q"o* \I  
7R4sd  
一人打一隻+_+ 7ojU]ly  
5 )tDgm  
\"L ;Ct 8  
DRp h?V\  
up(6/-/.7  
點解GM仲快過我打死大卡嫁=_=" ]i$ <<u  
8>U{>]WG  
<OX_6d*@  
.[%^~q7  
WIN左+_+ x;Qs_"t];3  
9%+Nzo(Fd  
T;7=05k<_  
成績表+_+ ~3f`=r3/.  
M)m(  
合共用左2小時25分+_+
[ 魔法使命在2010-02-19 02:16重新編輯此帖 ]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-02-19
引用第18樓魔法使命於2010-02-19 01:45發表的  :
岩岩打完+_+
g2Hz[C(  
.......
O V"5:){  
影左甘多相都不lag死 !?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個